|
| Author |
Message |
Dragana
Admin

Joined: 02 Feb 2007 Posts: 124 Location: Obrenovac, Serbia |
|
Voda! |
|
Bez vode nema zivota!!Lekari kazu da treba da se u toku dana unese 1,5litra vode....Koliko vi pijete vodu?Da li o tome vodite racuna ili pijete koliko vam se pije?

|
|
| Tue May 08, 2007 8:46 am |
|
 |
jina
|
|
tbw |
|
Pijem koliko mi se pije i kad mi se pije,sada,leti svaki cas,a zimi ne pijem uopste.Prodju dani dok se ne setim da treba da pijem vodu.Danas se izmerih na specijalnoj Tanita vagi i kolicina vode koju moj organizam tranutno poseduje je 35.1 kg a moj cika doca rece da trebaju devojke mojih godina(22)da imaju 40kgTBW(Total Body Wather),sto znaci pijte vodu ljudi sto vise,nece vam naskoditi nikako. 
|
|
| Sat Jul 14, 2007 12:29 pm |
|
 |
dzavolcic_bre
|
|
????? |
|
pa sta onda da bude nestasica vode, aa?
|
|
| Sun Jul 15, 2007 10:51 am |
|
 |
maza0709
Promoterka

|
|
|
|
Kod nas u Malu Moshtanicu ...voda predstavlja stranu rech
Shto se da zakljuchiti ...narochito u podne u autobusu .... 
|
|
| Mon Jul 16, 2007 2:09 am |
|
 |
jina
|
|
|
|
 |
 |
Kod nas u Malu Moshtanicu ...voda predstavlja stranu rech
Shto se da zakljuchiti ...narochito u podne u autobusu ....  |
E to si u pravu,he,hehm,nase komsije,od silne kolicine vode koju imamo u MM-u,zaboravise ono"pre i posle.....treba ruke i sve ostalo prati.."tako da se vecina malo plakne,zalize siskice i to je to.Ali kome je muka da pije vodu postoji resenje kao sto je lubenica,krastavac,dinja,ananas....sve to sadrzi dosta vode tako da...navalite.
|
|
| Mon Jul 16, 2007 11:58 am |
|
 |
dzavolcic_bre
|
|
|
|
e, sada....
Pa sta ako i toga ponestane...
Pa sta jos i da se pojave novce nestasice????? 
|
|
| Tue Jul 17, 2007 12:52 am |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
 |